Helhetssyn för att se hela situationen, kunskaper för att se detaljer
Bild på personer

SharePoint - nå din information
var du än är, när du vill

Var du än har tillgång till internet kan du nå information och filer. Lilla företaget som delar filer, stora företaget med versionshantering och specialbyggda sammanställningar av data. Windows SharePoint Services (WSS) ger utomordentlig driftsäkerhet och skalbarhet. Istället för en egen server kan detta räcka.

Sharepoint

Ett flexibelt och säkert sätt att nå information. Ett eget intranät för företaget. Med obegränsat antal användare och sub-siter har du alla möjligheter att få en miljö som passar just ditt företag/din förening.

Läs mer här och mer teknisk information här.

Det fullständiga namnet är Hosted SharePoint. Det innebär att sajten inte ligger på en fysisk dator hos er utan i en stor och säker datorhall och ni når den via internet. Skulle datorhallen få problem med servern, flyttar de snabbt er SharePoint till en annan server och ni märker knappt avbrottet.

Fördelar:

Pris

Du betalar enbart för lagringsutrymmet, inte för antal personer som når SharePoint. Det innebär att föreningar och företag har råd att börja i liten skala för att utöka möjligheterna i SharePoint när behoven ökar.

Säkerhetskopiering varje dygn ingår. Det tekniska namnet är Hosted SharePoint.

Kombinera gärna med vårt förmånliga supportavtal. Du får snabb hjälp när du behöver.

Vill du veta mer? Kontakta Annika Eriksson, tel 0293-120 30


ES Systemteknik AB
Skogsmusvägen 1
815 44 Tierp
Telefon: 0293-120 30
Mobil: 070-605 42 35
annika.eriksson@essystemteknik.se