Helhetssyn för att se hela situationen, kunskaper för att se detaljer
logga
Bild på person

Funktionell och effektiv datamiljö!

Vi utvecklar program och system för kunders olika behov.

Programmen är ofta baserade på Access databaser. Tillämpningar är kundregister, uppföljning, statistik, lagerprogram, etikettprogram, orderläggning, ärendehantering, tidsredovisning m.m. De kan vara anpassade för att fungera ihop med specialskrivare.

Webbutveckling och e-handel

Vi är bra på att bygga hemsidor som passar din verksamhet. Gärna integrerat med e-handel. Det första vi utgår ifrån är syftet med er hemsida. Och nej, syftet är aldrig att "informera om vår verksamhet". Låt oss gärna berätta varför.

Mallar och pdf-filer

Vi utvecklar mallar inom Office-paketet. Behöver du skicka filer som ingen ska kunna ändra i gör vi det i Adobe Acrobat. Filerna låses efter kundens önskemål: tillåta utskrift eller inte, ändringar eller inte etc.

Nyhetsbrev

Varför har du inget nyhetsbrev? Du som jobbar i en så spännande bransch där vi andra inte riktigt vet vad vi borde veta. Vi hjälper dig med mallar och distribution av ditt nyhetsbrev.

Hur gör vi?

Alltid standardprogram. Vi följer branschens alla standardiserade regler. Du får allt väldokumenterat på svenska. Och en lättfattlig beskrivning på handhavande, så även din vikarie vet hur man använder tillämpningen.

Vill du ha hjälp? Kontakta Annika Eriksson, tel 0293-120 30


ES Systemteknik AB
Skogsmusvägen 1
815 44 Tierp
Telefon: 0293-120 30
Mobil: 070-605 42 35
annika.eriksson@essystemteknik.se