Helhetssyn för att se hela situationen, kunskaper för att se detaljer
Logga

Bild på kvinna med mobiltelefon

Exchange - nå din e-post
var du än är, när du vill

Var du än har tillgång till internet kan du nå din e-post. I egna datorn använder du Outlook, och i andra datorer, telefonen eller läsplattan använder du Outlook Web Access (OWA). E-posten uppdateras automatiskt eller så ofta du vill.

Exchange

Hosted Exchange är en tjänst som erbjuder oslagbar mobilitet och funktioner såsom delade kalendrar, kontakter och e-postmappar. Du kan ha automatiska meddelanden om frånvaro och automatiskt skicka vidare din e-post till en annnan adress tillfälligt.

Som användare av Exchange kommer du alltid åt aktuell information via såväl din e-postklient, din mobiltelefon, din läsplatta samt via en webbmail med samma funktionalitet som e-postklienten Outlook. På den egna datorn används senaste versionen av Microsoft Outlook eller Microsoft Entourage (Mac), som går att få med tjänsten. Med Hosted Exchange har du alltid den senaste informationen var du än befinner sig. Detta tack vare tekniker som PushMail och ActiveSync.

Installation av Exchange-konton

Vi har gjort konfigurationsmomentet enkelt för alla inblandade. Det enda som behövs för att konfigurera t.ex Outlook är användarnamn och lösenord. AutoDiscover sköter resten. Inget krångel med användarnamn, servernamn, domännamn och proxyservrar. Snabbt och smidigt helt enkelt!

Läs mer om hantering av Exchange och mer teknisk information.

Det fullständiga namnet är Hosted Exchange. Det innebär att e-posten inte ligger på en fysisk dator hos er utan i en stor och säker datorhall och ni når den via internet. Skulle datorhallen få problem med servern, finns er Exchange även på en annan server och ni märker knappt avbrottet.

Fördelar:

Pris

Du betalar enbart för lagringsutrymmet. Varje person med epost på samma domännamn kan ha olika stora Exchange-konton. Börja i liten skala för att utöka möjligheterna i Exchange när behoven ökar.

Givetvis ingår virusskydd, skräppostfilter (antispam) och säkerhetskopiering varje dygn ingår. Det tekniska namnet är Hosted Exchange.

Kombinera gärna med vårt förmånliga supportavtal. Du får snabb hjälp när du behöver.

Vill du veta mer? Kontakta Annika Eriksson, tel 0293-120 30

Logga
ES Systemteknik AB
Skogsmusvägen 1
815 44 Tierp
Telefon: 0293-120 30
Mobil: 070-605 42 35
annika.eriksson@essystemteknik.se
Logga