Helhetssyn för att se hela situationen, kunskaper för att se detaljer
Bild där man läser tidningen medan klockan går

Säkra kopior på dina viktiga data

Visst har du kopior på allt du gjort. Någon sorts säkerhetskopiering. Och du tror att allt att viktigt kopieras. Och du tror att det fungerar. Men har du testat? Testar du ofta att du verkligen kan återskapa allt du behöver ha efter att datorn eller servern råkat ut för en hårddiskkrasch eller blivit stulen?

Band går sönder, de håller inte för evigt. En extern hårddisk med kopior ska förvaras någon annanstans än datorn, eller tror du tjuven tar datorn men ratar hårddisken intill?

Backup - enklare än det låter

En säker, enkel och smidig lösning är backup via internet. Ett litet program installeras på datorn och regelbundet (du väljer hur ofta) kopieras viktiga data (du väljer vilka) via internet till en väl skyddad server på internet. Denna backup-lösning är helt automatisk. Du riskerar inte att missa säkerhetskopiering av viktig data. Inget mer flyttande av band/DVD eller externa hårddiskar.

Vad ska säkerhetskopieras?

Dina data. Det är

Vad ska inte säkerhetskopieras?

Det du redan har på CD eller DVD

Vill du ha kvar dina foton?

Detta fungerar givetvis lika bra för din privata dator.

Återställa data

Enkelt, bara att hämta. Dygnet runt.

Pris efter prestanda

Ingen startavgift och du betalar efter så mycket plats du använder. Behöver du mer plats är det enkelt att öka utrymmet efter hand. Mycket fördelaktiga priser, kontakta oss för att diskutera hur mycket utrymme du behöver. Vi hjälper dig gärna med installation, inställningar och test. Pris för server-backup från 100 kr/mån och personlig backup från 50 kr/mån. Moms tillkommer.

Priser och mer teknisk information här.

Hosted backup

Det fullständiga namnet är Hosted Backup. Det innebär att säkerhetskopian inte ligger på en fysisk enhet hos er utan i en stor och säker datorhall och ni når den via internet. Skulle datorhallen få problem med servern, flyttar de snabbt er säkerhetskopia till en annan server och ni märker knappt avbrottet. Och de tar säkerhetskopior på era kopior. All överföring är krypterad.

Kombinera gärna med vårt förmånliga supportavtal. Du får snabb hjälp när du behöver.

Vill du veta mer? Kontakta Annika Eriksson, tel 0293-120 30


ES Systemteknik AB
Skogsmusvägen 1
815 44 Tierp
Telefon: 0293-120 30
Mobil: 070-605 42 35
annika.eriksson@essystemteknik.se